Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Кметът на Ловеч отличен с грамота за прилагане на добри практики за устойчив растеж на туризма в общината

Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова бе отличена с грамота  на списание „Дестинация България“  с мотив „За прилагане на добри практики за устойчив растеж на туризма в общината“. За зашеметяващата новина съобщават от пресцентъра на Община Ловеч.

На 21 септември 2023 г.  „Дестинация България“ връчи своите Годишни награди по случай Световния ден на туризма. Това стана на официална церемония в Министерство на туризма, където  бяха отличени и други кметове на общини, мениджъри, инвеститори и услуги с добри практики.

В своето благодарствено изказване кметът Корнелия Маринова подчерта: „Това е признанието и за екипа, с който работя. Благодаря за оценката. Благодаря на списанието за това, че ви има и разкривате и популяризирате потенциала на нашите хубави градове. Това правите не само с настоящите награди, но и с материалите, които публикувате. Сърдечно благодаря за партньорството“.

Грамотите са висока професионална оценка за ръководители, допринесли за развитието, припознаването и утвърждаването  на България като целогодишна туристическа дестинация. Сред наградените общини са още Хисаря, Карлово, Мирково, Хасково,  Каварна и др. Наградените са постигнати високи резултати в туризма, устойчивост и разширяване на пазарното присъствие, прилагане на добри практики, професионален мениджмънт, иновации.

Източник: lovechtoday.eu

Подобни публикации

Back to top button