Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Д-р Мадлена Бояджиева провери напредъка на строително-ремонтни дейности в МБАЛ „Д-р Ангел Пешев“

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева, заедно с зам.-кмета – Тони Стоев, началника на отдел „Устройство на територията и инвестиционна дейност“ – Михаил Куманов и д-р Невелина Ганева направиха инспекция на ремонтните дейности в МБАЛ „Д-р Ангел Пешев“ ЕООД, гр. Тетевен по проект „Укрепване на капацитета на болничната мрежа за реакция при кризи“.

Проектът е финансиран по Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 год.

Основната цел на проекта е укрепване на капацитета на здравната система в условията на продължаваща пандемия от COVID-19 и готовност на болничната мрежа за своевременна и ефективна реакция при възникнали кризи, каза д-р Бояджиева по време на инспекцията.

Кметът каза още, че с реализирането на проекта ще бъдат обособени изолирани помещения за лечение на пациенти.

За постигането на това ще бъдат изпълнени специфични цели като oсигуряване на подкрепа за болничната мрежа за преодоляване на кризи чрез обособяване на изолирани структури за лечение на пациенти със заразни заболявания и oсигуряване на медицинско и немедицинско оборудване за наблюдението и лечението им, отбеляза д-р Бояджиева.

Източник: zetramedia.com

Подобни публикации

Back to top button