Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини
Популярно

Ученици от Езиковата гимназия в Ловеч слушат презентация на прокурор

Зала „Америка за България“ в ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ в Ловеч се препълни с над 250 ученика от 8, 9 и 10 клас, които с интерес слушаха презентацията на  Николай Буровски, прокурор в Районна прокуратура – Ловеч. Това съобщи Иванка Драгнева, училищен психолог.

Темата беше „Случаи от практиката на прокурора“, като по достъпен и интригуващ начин прокурор Буровски запозна учениците със законовата рамка и разказа от първо лице случаи от своята практика. Темата предизвика множество въпроси сред учениците, част от които бяха във връзка с нарушенията на малолетни и непълнолетни лица и темата за употреба на наркотици и тяхното отражение върху психиката и действията на човек. Прокурор Буровски беше изпратен с аплодисменти и с обещанието следващата година да има по-често такива срещи.

На 29 юни се отбелязва Националния ден на безопасността на движението по пътищата. Инициативата е на Държавна агенция „Безопасност на движението по пътищата“, а в днешния ден са предвидени редица прояви и инициативи, с които да се засили вниманието на обществото към проблемите на пътната безопасност. Всички те преминават под мотото „На пътя животът е с предимство“.

Източник: zetramedia.com

Подобни публикации

Back to top button