Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниПрепоръчани

Спортен празник „Здравей, ваканция без дрога“ се организира в Троян на 24 юни

Спортен празник „Здравей, ваканция без дрога“ се организира в Троян на 24 юни (понеделник), съобщи за БТА Бисерка Петрова, секретар на Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетните и непълнолетните в Троян (ОбКБППМН).

Събитието е съвместна инициатива на Община Троян и ОбКБППМН – Троян и е посветено на Международния олимпийски ден – 23 юни, и на Международния ден за борба с наркотиците – 26 юни. В спортните игри ще вземат участие около 200 деца.

В рамките на програмата ще бъдат наградени и победителите от обявения от ОбКБППМН ученически конкурс  за есе, стихотворение, рисунка, плакат, колаж или презентация под надслов „Наркотиците – лесният начин да изгубиш свободата си”.

„Организираме този празник за поредна година, защото искаме да покажем, че пред младите хора има много възможности за избор в живота и осмисляне на свободното им време“, каза Бисерка Петрова.

Тя припомни, че във връзка с Международния ден за борба с наркотиците за трети път ще се организира и състезание по силов многобой „Силните срещу дрогата“ на площад „Възраждане“ в Троян.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button