Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураЛюбопитноТОП новини

Областният управител ще награди младежи

Международният ден на младежта дава възможност да се обърне внимание на потенциала на младите хора, да се отбележат техните постижения и да се планират начини за по-доброто им включване в развитието на обществото. Денят предоставя възможност за това младите хора да бъдат интегрирани в процеса на вземане на решения на глобално, национално и местно ниво.

На този ден различни институции, организации и администрации организират събития с участието и в полза на младежите: свободен достъп до театри, музеи, спортни съоръжения, хепънинги и концерти. И тъй като 12 август е почивен ден, инициативата в областната администрация ще се проведе на 10 август (11 ч.), като тогава ще бъде обявен и Ден на отворените врати. Младите хора ще научат за работата на областния управител, ще се запознаят с историята на институцията, ще разгледат и галерията на областните управители, провеждали държавната политика на регионално ниво и допринесли за развитието на областта.

Освен от областния управител активните млади хора от Ловешко ще получат по повод празника си още награди и от Регионалното управление на образованието и Обществено-консултативния съвет по училищни политики.

Отличия за 12 август областният управител на област Ловеч връчва за трета поредна година.

Източник: troyanexpress.com

Подобни публикации

Back to top button