Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Гъмзата Брас шоу и Стенли ще радват тетевенци по време на традиционния панаир на града

Гъмзата Брас шоу и Стенли ще радват тетевенци по време на традиционния тридневен панаир на града, който ще се състои от 8 до 10 септември, съобщи Стойчо Московски от общинската администрация.

Панаирът ще бъде открит на 8 септември на площад „Сава Младенов“ от кмета на  на общината д-р Мадлена Бояджиева. Програмата ще продължи с концерт на певеца Станислав Сланев – Стенли, които се очаква да зарадва почитателите си с най-добрите си песни.

На 9 септември тетевенци и гости на града ще могат да се насладят на друг концерт, който ще бъде изнесен от местната група „Tedy and the Клепърс“. В следобедните часове най-малките ще бъдат зарадвани с детско шоу, а кулминацията ще бъде вечерта, когато на сцената на площада ще излезе групата  Гъмзата Брас Шоу. Най-известният тромпетист в България и музикантите от групата му ще представят едно уникално музикално шоу за всички присъстващи, добави Московски.

Последният ден от панаира ще бъде посветен на спорта. В 10:00 часа ще бъде открит реновирания спортен комплекс „Тетевен 2009“, след което ще бъде дадено началото на два турнира – по тенис на корт и футбол.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button