Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини
Популярно

Туроператори и туристически агенти се събират в Ловеч

Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти  (АБТТА) ще проведе своята  Двадесет и втора годишна среща в Ловеч  22 и 23 юни т.г. в хотел „Президиум“.  Срещата е под наслов “Туризъм с поглед към бъдещето“ и започва в четвъртък от 11.30 часа в конферентната зала на хотела. Участват агенции и водещи туристически фирми от входящия и изходящ туризъм – членове на АБТТА, подпомогнати от държавни експерти и ключови бизнес партньори.

През двата дни ще се дискутират актуални теми и ще се споделя  актуална информация за продукти и услуги. Прави впечатление наличието на нови и интересни акценти, като „Туристическият гаранционен фонд – национална формула за успешен туризъм чрез гарантирано доверие“ или „Цифровият преход и дългосрочната устойчивост на туристическия сектор на практика“. Отделено е внимание и на въздействието на изкуствения интелект върху туристическия бизнес.

Община Ловеч е подготвила богата съпътстваща програма. На 22 юни вечерта гостите ще могат да посетят откриването на  изложбата от традиционния Национален пленер по живопис за художници с физически увреждания, наречен  „Синя зона Ловеч 2023“, с участието на Общински духов оркестър. На следващия ден са организирани посещения на Покрития мост, комплекса от художествени галерии в квартал „Вароша“, Стара градска баня „Дели Хамам“, историческата местност Пази мост и  Къкринско ханче.

Източник: zetramedia.com

Подобни публикации

Back to top button