Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

Проведена е специализирана операция в Тетевенско

В седмицата от 12 до 19 юни, на територията обслужвана от РУ Тетевен е проведена специализирана операция, в хода на която полицейските служители са обходили 10 населени места и са извършили проверка на 165 лица и 142 МПС, като за установени нарушения са съставили 3 акта и 68 глоби с фиш по ЗДвП, 12 акта по ЗБЛД и са връчили 9 ел. фиша за нарушения на ЗДвП.

На 19 юни в РУ Тетевен е образувано досъдебно производство, след като в с. Голям извор 30-годишен от с. Рибарица е бил спрян за проверка, при управление на нерегистриран според изискванията на закона четириколесен мотоциклет – АТВ. Работата по случая продължава.

26-годишен е задържан за срок до 24 часа в РУ Троян, след като на 19 юни около 18.00ч. при управление на лек автомобил в с. Ломец е спрян за полицейска проверка и с помощта на техническо средство е установено, че управлява след употреба на наркотични вещества – амфетамин и метамфетамин. На водачът е издаден талон за медицинско изследване на кръвна проба и му е съставен акт за нарушение на ЗДвП. По случая е образувано бързо производство и работата продължава.

На 19 юни след получен в РУ Ябланица сигнал за разбита в града вендинг машина и отнет монетник, са проведени незабавни оперативно-издирвателни мероприятия, в резултат на които като съпричастни към деянието са установени две деца – на 15 и 13 години. Отнетата сума от 101.30 лв. е върната доброволно от родителите на децата. Работата по случая продължава под ръководството на РП-Ловеч ТО-Тетевен.

Източник: oblasta.com

Подобни публикации

Back to top button