Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаТОП новини
Популярно

Стартира реконструкцията на Централния кооперативен пазар в град Троян

На 20 април беше официалното откриване на строителната площадка на Централен кооперативен пазар с инвестиционен проект за “Естетизиране на облика на общинския пазар в град Троян и инфраструктурата – етапно строителство”.

Целта на проекта е изграждането на съвременен пазар с цялостен нов облик, подобрени условия на обитаване и организация в два режима на работа – в пазарен и в непазарен ден, както и достъпност на средата за хора в неравностойно положение.

За изпълнител на строително-ремонтните дейности е избрана фирма “Евробулпроджект” ЕООД – град София с управител Иван Иванов.

Авторският надзор ще се осъществява от фирмата, разработила идейния, техническия и работен проект – фирма  “АДА – Агенция дизайн и архитектура” АД – град София, представлявана от арх. Радомира Дамянова – изпълнителен директор.

Проектантската и строителната фирма проектираха и изградиха преди няколко години  и Малкият пазар в Троян.

Строителен надзор ще се упражнява от фирма “Троя Консулт” ЕООД – град Троян, с управител инж. Дилян Енкин.

Финансирането на проекта е чрез дългосрочен кредит от Алианц Банк България АД с активното съдействие на г-н Момчил Акимов – регионален мениджър на Регион Север.

Стойността на проекта възлиза на 2 770 284 лв. с включено ДДС. Срокът за изпълнение на дейностите е 265 календарни дни.

На официалното откриване на строителната площадка кметът на общината – г-жа Донка Михайлова, и областният управител – инж. Светослав Славчев, пожелаха на строителите спорна и безпроблемна работа.

Източник: hemusnews.com

Подобни публикации

Back to top button