Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураНовиниТОП новини

Д-р Мадлена Бояджиева поздрави музикално-танцова школа “Стефанови” по случай концерта “15 години на сцена”

На 30 ноември музикално-танцова школа “Стефанови” изнесе невероятен концерт под надслов „15 години на сцена“. Различните формации в школата демонстрираха своите магични танцови умения пред препълнения салон на НЧ „Съгласие 1869 г.“ – гр. Тетевен, получавайки бурните овации на присъстващите.

Кметът на Община Тетевен – д-р Мадлена Бояджиева изпрати поздравителен адрес и цветя по случай празника на школата, защото служебни ангажименти я възпрепятстваха да присъства на събитието.

В своя адрес д-р Бояджиева отбелязва, че за нея е чест, че музикално-танцова школа “Стефанови” развива своята дейност точно тук – в Тетевен и е един своеобразен посланик на града ни пред широката публика не само в България, а и в чужбина. В адреса кметът отправя и призив към школата да продължава да надгражда постигнатото и да жъне успехи.

Вашата школа е устояла на времето и неговите изпитания, като продължава да пази традициите, бита и българщината. Танците Ви са удоволствие и наслада за очите, а това, разбира се, е плод на множество усилия, репетиции и вложено време. Изисква се талант, професионализъм и всеотдайност, които както Вие, така и всички Ваши възпитаници притежавате и развивате всекидневно. Доказателства за това са усмивките и аплодисментите на публиката, където и да отидете, както и множеството награди, които сте получили и които съм убедена, че ще продължавате да получавате, се казва още в поздравителния адрес.

Той завършва с пожелания за здраве и щастие, творческо вдъхновение, сили и упоритост, за да върви школата по успешния си път, а възпитаниците й да продължават да ни радват.

На събитието присъства председателят на ОбС – Тетевен – Мария Стойчева, жители и гости на Тетевен.

Подобни публикации

Back to top button