Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Започна асфалтирането на паркинга в централната градска част на Ловеч

Започна асфалтирането на паркинга между жилищните блокове „Дружба“ и „Мир“ в централната градска част на Ловеч, зад пощата, до дискотека „Илит“. Днес кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова инспектира дейностите. До края на седмицата паркингът, както и част от вътрешната улица, ще бъдат готови за ползване.

От  понеделник работниците полагат първия пласт асфалт, следва втори пласт и нанасяне на маркировка. Дейностите вървят по план. Асфалтирането става под одобрителните погледи на гражданите.

По време на ремонта са извършени редица дейности. Сред тях са разкъртване на старите бетонови бордюри, на бетонни плочи и асфалтови настилки и тяхното извозване, изкопаване и оформяне на земно легло, полагане на основа от трошен камък, полагане на биндер и на асфалтобетон за износващ пласт, направа на улична дъждоприемна шахта, канализация и много други.

Дейностите по общинския паркинг започнаха на 4 юли 2023 г. и по план трябва да продължат 60 календарни дни. Строително-монтажните работи се извършват въз основа на възлагателно писмо на кмета на Община Ловеч до „Трейс Груп Холд“ АД. Стойността на ремонта е 143 935,39 лв.

Източник: Община Ловеч

Подобни публикации

Back to top button