Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаНовини

В Троян започна естетизирането на облика на общинския пазар

Във времена на бързо развитие и модернизация е важно да се обърне внимание на визуалната страна на градовете ни. Едно от най-важните места за всяка община е общинския пазар, който е сърцето на търговията в града. Затова в град Троян беше иницииран проект за естетизиране на облика на общинския пазар.

В рамките на проекта за естетизиране на облика на Общинския пазар на Троян, на който се работи от няколко дни, вече са извършени значителни промени. На терена вече са пристигнали необходимите материали и съоръжения, които ще помогнат за обновяването на пазара и създаването на ново лице на общинския център.

Новата визия на Общинския пазар на Троян

Целта на проекта е да се създаде привлекателен център на града, който да привлича туристи и да бъде място за срещи и развлечения за жителите на Троян. Пазарът ще бъде модернизиран и променен с цел да стане място за срещи и пазаруване на хранителни и ръчно изработени продукти.

Промени в дизайна на Общинския пазар на Троян

Проектът включва промени в дизайна на пазара, които ще направят мястото по-привлекателно за посетители. Ще бъдат инсталирани нови беседки, които ще осигурят удобство и комфорт за хората, които идват да пазаруват или да се отдадат на отдих. Ще бъдат инсталирани и нови осветителни тела, които ще допринесат за по-добра видимост и безопасност на пазара.

Иновативни решения за Общинския пазар на Троян

В проекта са включени и иновативни решения, които ще подобрят качеството на живот в града. На пазара ще бъдат инсталирани специални контейнери за разделно събиране на отпадъци. Това ще помогне за по-добро поддържане на мястото и за опазване на околната среда.

Източник: oblasta.com

Подобни публикации

Back to top button