Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини
Популярно

В Ловеч се проведе обучение на 23 медицински специалисти

Темата на обучението бе „Групова и индивидуална работа с деца със специални образователни потребности /СОП/. Аутизъм – изява, развитие и терапевтични методи“ и се презентира от лектора Ирена Соколова – социален психолог и психотерапевт, групов консултант и корпоративен обучител, член на Българско дружество по психодрама и групова терапия.

Целта на обучението бе участниците да подобрят и повишат своята емоционална и поведенческа култура със специфични знания за отделните заболявания и състояния на децата със СОП, довеждащи до обучителни трудности. Също така да изградят способности за пълноценен контакт с децата, родителите и специалистите за постигане на желани резултати с добро общуване и висока степен на свързаност.

Обучението е по модела на груповия тренинг, който дава най-добра възможност за придобиване на знания, формиране на нагласи и очаквания, изграждане на нови и коригиране на стари нефункционални поведенчески умения на участниците.

То е част от обучителна програма „Групов тренинг“ за ефективно управление и развитие на хора, екипи и компании и до края на календарната година се предвижда още едно обучение на специалисти от Ловеч.

Източник: oblasta.com

Подобни публикации

Back to top button