Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ИкономикаКултураНовиниТОП новини

„Общински пазари“ ЕООД и Община Троян организират за жителите и гостите на Троян – фермерски пазар

По повод настъпване на астрономическата пролет, „Общински пазари“ ЕООД и Община Троян организират за жителите и гостите на Троян – фермерски пазар. Той ще се състои на 23 март, на цялостно реконструирания кооперативен пазар (ул. „Г.С.Раковски“), като за участие в пазара са поканени производители от различни сектори – на млечни продукти, мед, плодове, както и за продажба на разсади.

Намеренията на ръководството на „Общински пазари“ ЕООД е фермерски пазар да се провежда ежемесечно, разбира се това зависи от интереса както на жителите и гостите на града, така и от страна на производителите. Уникалното на пазара ще е именно участието на производители, а не на прекупвачи на стока, което организаторите се надяват, че ще е гарант както за качеството, така и ще гарантира конкурентност на цените. Поканени са както местни производители, така и от страната. Екологично чиста храна и директна среща с производители, в една модерна и приветлива обстановка, очаква посетителите на пазара.

Източник: Ловеч днес

Подобни публикации

Back to top button