Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ПрепоръчаниСпорт
Популярно

Любо Ганев и Евгени Иванов дадоха старт в Ловеч на проекта „С волейбол на училище“

Проявата откриха кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова, президентът на Българската федерация по волейбол Любомир Ганев, председателят на Комисията по детско-юношески волейбол към федерацията Евгени Иванов и заместник-кметът Венцислав Христов. Високият Любо Ганев разказа как като ученик в училище са имали само една топка. Той подари на партньора по програмата ОУ „Васил Левски“ материални пособия и топки. „Целта ни е да покажем как играенето на волейбол може да върви ръка за ръка с обучението. Ще направим така, че повече деца да се докоснат до тази прекрасна игра и да играят с хубави топки поне до 40-годишна възраст“, каза Любо Ганев.

На финала заместник-кметът Венцислав Христов връчи  кристал  с герба на общината  на Йордан Василев за популяризирането на волейбола в Ловеч. Всички ръководители на спортни клубове получиха награди, осигурени от Община Ловеч. В програмата участваше и Общинският духов оркестър и мажоретен състав – Ловеч, с ръководител Тотко Рогашки. Водещ беше журналистът Никола Колев.

По-рано през деня кметът Корнелия Маринова обсъди с гостите бъдещи спортни прояви в Ловеч.

Източник: zetramedia.com

Подобни публикации

Back to top button