Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Голяма част от населените места в Ловешко са без ток, има и затворени пътища

Голяма част от населените места в Ловешко са без ток, има и затворени пътища, съобщи за БТА кметът на общината Страцимир Петков. Затворен е пътят за село Баховица, като има обходен маршрут през село Лисец, но движението се осъществява в една лента. Няма достъп до село Славяни.

Пътят Плевен – Ловеч продължава да е затворен. Прави се всичко възможно поне да бъде отворен до село Слатина, посочи Петков.

Голяма част от населените места в общината са без ток. Две денонощия без електрозахранване е и Домът за стари хора „Върбовка“, както и този в Сливек, до който е възпрепятстван и достъпът, тъй като има паднало дърво на пътя. Работи се по отстраняването му.

В града започва почистването на страничните улици. „Централните улици са в добро състояние, не са заледени. Пешеходната част също е проходима. Големите дървета, които пречеха на движението, са премахнати, отстраняват се по-малките“, добави кметът.

БТА припомня, че със заповед на кмета днешният ден е обявен за неучебен ден за двете средищни училища в Ловеч, също и това в село Александрово. На всички ученици, които живеят извън града, ще бъдат извинени отсъствията.

В Троян са отменени учебните занятия в общината и във филиалите на детските градини в селата. Все още и там има населени места без електричество, съобщиха от Общината.

Източник: БТА

Подобни публикации

Back to top button