Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ЕкологияНовиниТОП новини

В Ловеч ще се проведе среща за изпълнение на програмата за обезвреждане на складовете с негодни за употреба продукти за растителна защита

Среща за подготовка за изпълнение на програмата “Мониторинг, контрол и обезвреждане на негодни за употреба продукти за растителна защита и мерки за превенция” ще се проведе в Ловеч на 21 май, съобщават от общината. Организира я РИОСВ – Плевен, със съдействието на областния управител на Ловеч. Програмата е финансирана от Швейцарско-българската програма за сътрудничество.

На срещата заинтересованите страни ще бъдат запознати с целите на програмата и мерките, които следва да се предприемат след почистване на складовете. Ще бъдат обсъдени ангажиментите на собствениците на складовете за възстановяване и ремедиация на засегнатите места след почистването и извозването на негодните за употреба продукти, както и мерките за последващ контрол. Ще бъдат коментирани и предложения за законодателни промени.

Срещата ще се проведе в зала 101 в областната администрация от 11 ч.

Източник: Фокус

Подобни публикации

Back to top button