Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
НовиниТОП новини

Провериха 107 лица при полицейска операция в Луковит, Ябланица, Угърчин и Тетевен

На територията на Луковит, Ябланица, Угърчин и Тетевен е проведена специализирана операция по широкообхватния метод, в хода на която полицейските служители са извършили проверка на общо 89 МПС и 107 лица, като за установени нарушения са съставили 1 акт и 11 глоби с фиш и са връчили 28 ел. фиша.

На 14 септември, в рамките на специализирана операция за противодействие на наркоразпространението, служители на РУ Угърчин са извършили проверка в частен имот в с. Лесидрен, обитаван от 27-годишен мъж. Открити и иззети са 9 растения в полуизсъхнало състояние, с дължина от около 120 см., които при направен полеви тест с „narco spray“ са реагирали на наркотичното вещество „канабис“, с общо тегло 484 грама. Предстои растенията да бъдат изпратени за химичен анализ, а по случая в РУ Угърчин е образувано досъдебно производство за извършено престъпление по чл.354а, ал.3, предл.2, т.1 от НК и е уведомен дежурен прокурор при РП-Ловеч. Обитателят на къщата е задържан за срок до 24 часа.

Източник: Зетра

Подобни публикации

Back to top button