Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
КултураТОП новини
Популярно

Безплатно автокино в Ритейл парк – Троян. Зрителите ще гледат филма на режисьора Мариан Вълев – „Чалга“

Жителите и гостите на Троян ще имат възможността да се насладят на безплатно автокино на открито, където ще видят един от най-новите и рейтингови филми на известния режисьор Мариан Вълев – „Чалга“. Прожекцията е финансирана от Община Троян и е част от културния календар на общината.

Не пропускайте вълнуващото преживяване, което ще започне този петък, 9 юни, в 21.00 ч. в Ритейл парка в града (на паркинга пред магазин „Темакс“).

„Чалга” е първият български филм, заснет изцяло с мобилен телефон. Звездният актьорски състав на продукцията включва имената на Любомир Нейков, Жана Яковлева, Лора Караджова, Стефан Денолюбов, Диляна Попова, Николай Сотиров, Димитър Рачков, Кръстьо Лафазанов, Виктор Стоянов, Елизабет Методиева, Стефан Мавродиев, Виктор Калев, Илиян Бойд, Николай Николаев, Денислав Маринчев, Милена Маркова, Невена Бозукова и самият Мариан Вълев. В новия си проект Мариан Вълев, който е негов сценарист и режисьор, разказва една история за живота на младите хора, за техните мечти и ценности, за това на какво са готови, за да ги постигнат. Главните роли са поверени на Елеонора Иванова – Нори и Цветелина Стоянова. Оператор на продукцията е Димитър Гочев – едно от големите имена в операторското майсторство, с много опит както в страната, така и в чужбина. Актьорът Мариан Вълев за втори път влиза в ролята на режисьор. Но във филма със сигурност не става дума за чалгата като музика, а за чалгата като начин на мислене.

Източник: lovechtoday.eu

Подобни публикации

Back to top button